FANSAT E KRITIKOJNË PËR BUZËT E FRYRA/ Lori Hoxhën e lënë nervat: Qëndroni në m*tin tuaj – AlpeGossip
FANSAT E KRITIKOJNË PËR BUZËT E FRYRA/ Lori Hoxhën e lënë nervat: Qëndroni në m*tin tuaj

FANSAT E KRITIKOJNË PËR BUZËT E FRYRA/ Lori Hoxhën e lënë nervat: Qëndroni në m*tin tuaj

Fotot e Lori Hoxhës komentohen gjithmonë, por tek të fundit, fansat kanë vënë re se buzët e saj janë më të fryra se zakonisht, çka ka bërë që njerëzit të “bombarojnë” profilin e saj me komente. Ata kanë këshilluar Lorin që të mos vazhdojë me ndërhyrje të tilla kirurgjikale.

‘Shpresoj që po të pëlqen vetja por unë mendoj që është dëshprim për vëmendje. Ishte e mrekullueshme dhe mendoj se ke shkuar shumë larg’ – shprehet një prej komentuesve.

‘Sa gjynah si qenka katandis kjo nga ndërhyrjet plastike. Kjo gjë kështu është sëmundje mendore kur s’të pëlqen vetja dhe bën ndërhyrje’ – deklaron një tjetër ndjekës.

Ky vrull komentesh ka bërë që Lori të postojë një tjetër fotografi me kokën kthyer anash, duke dhënë edhe një mesazh: “Po shoh komente të papërshtatshme për 2020. Qëndroni në mutin tuaj!”