Fansi i thotë bëj hundën operacion/ Përgjigja e Dorina Memës “e shtang”: Ngela në ajër…(FOTO) – AlpeGossip
Fansi i thotë bëj hundën operacion/ Përgjigja e Dorina Memës “e shtang”: Ngela në ajër…(FOTO)

Fansi i thotë bëj hundën operacion/ Përgjigja e Dorina Memës “e shtang”: Ngela në ajër…(FOTO)

Është bërë e udhës që personazhet e njohur publik të sulmohen apo t’ju përmenden rregullimet estetike apo ndërhyrjet në pamjen e jashtme. Jo vetëm në rastet kur ndjekësit dhe fansat dyshojnë por madje shpesh herë ata i vënë në dukje VIP-ve tiparet që ata nuk pëlqejnë apo që sipas tyre nuk janë estetikisht të bukura.

Një gjë e tillë i ka ndodhur mëngesin e sotëm edhe Dorina Memës, sportistes dhe kampionia e fitnesit ku në foton e fundit të postuar në Instagram (shih me poshte), njëri prej komentuesve në komentin e tij i ka vënë në dukje hundën dhe i shkruan “Bëji hundës model”.

Sigurisht që vet Dorina ka zgjedhur t’i përgjigjet ndjekësit me një koment të prerë dhe të drejtëpërdrejtë dhe i shkruan: “Nuk preket hunda, siç ma ka bërë Zoti do e mbaj”, e ndërsa në një tjetër koment mbështetës shkruan se sipas saj ndjekësi në fjalë që e kritikon për hundën e do si “këto kukullat”.