FIFI FLET PËR DASHURINË/ 6 copëza mendimesh që do t’ju frymëzojnë të ndjeni më shumë – AlpeGossip
FIFI FLET PËR DASHURINË/ 6 copëza mendimesh që do t’ju frymëzojnë të ndjeni më shumë

FIFI FLET PËR DASHURINË/ 6 copëza mendimesh që do t’ju frymëzojnë të ndjeni më shumë

Direkt e në temë sepse çfarë Fifi ka thënë për dashurinë nuk do shumë “zbukurime”. Këngëtarja është pyetur në “Ask me” kryesisht lidhur me ndjenjat dhe si një tekstshkruese të cilës dashuria dhe dhembja i janë kthyer në frymëzim të përditshëm, Fifi ndau me të gjithë ne mendimet e saj.

– Fifi dashuron me gjithë qenien e saj dhe një herë në jetë dashuria e “ka goditur” fortë.

-Për Fifin dashuria është e shenjtë dhe ai/ajo që nuk e provon e nuk di të dashurojë, është i/e mjerë.

Për të mbetur sërish tek dashuria, për Fifin kjo ndjesi është më e natyrshmja në botë.

Nëse jeni në mëdyshje, Fifi ju sugjeron të zgjidhnje gjithmonë çfarë ju thotë zemra.

Është pikërisht dashuria dhe dhembja e saj që frymëzojnë muzikën e Fifit.

Dhe së fundmi, çfarë të bëjmë kur humbim besimin tek dashuria? Sipas Fifit, të dashurojmë edhe një herë tjetër më fortë.