FLET PËR JETËN PRIVATE/ Lei Kraja: Gjithmonë jam lidhur me çuna të thjeshtë dhe të edukuar – AlpeGossip
FLET PËR JETËN PRIVATE/ Lei Kraja: Gjithmonë jam lidhur me çuna të thjeshtë dhe të edukuar

FLET PËR JETËN PRIVATE/ Lei Kraja: Gjithmonë jam lidhur me çuna të thjeshtë dhe të edukuar

Lei Kraja i ka dhënë mundësinë fansave të saj në Instagram të bëjnë pyetjet që dëshirojnë dhe sigurisht nuk kanë munguar pyetjet për jetën e saj private. Moderatorja nuk ka nguruar të përgjigjet duke zbuluar gjëra që nuk i dinim.

Lei Kraja: Gjithmonë jam lidhur me çuna të thjeshtë dhe

E pyetur, nëse do të lidheshe me një djalë të thjeshtë dhe të edukuar, Lei u përgjigj: “Gjithmonë jam lidhur me çuna të thjeshtë dhe të edukuar”.

Lei Kraja: Gjithmonë jam lidhur me çuna të thjeshtë dhe

Pak kohë më parë Lei tregoi se ka patur 2 partnerë gjatë jetës dhe me ta ka pasur lidhje të gjata.

Lei Kraja: Gjithmonë jam lidhur me çuna të thjeshtë dhe