Fotografi Fahredin Spahija, vjen me ekspozitë personale – AlpeGossip
Fotografi Fahredin Spahija, vjen me ekspozitë personale

Fotografi Fahredin Spahija, vjen me ekspozitë personale

Në edicionin e sotëm të “Ora e Pasdites”, gazetarja Adea Grezda sjell një kronikë rreth ekspozitës personale nga Fahredin Spahija.

Përmes 22 punimeve bardh e zi,fotografi ka paraqitur femrën lakuriq, sytë e së cilës në pak raste shikojnë drejt aparatit.

Spahija, këtë ekspozitë personale e ka quajtur “Përtej” dhe do qëndroj e hapur deri më katër prill në kafe galerinë “Monet”.