DËSHIRONI QË ‘MAKE UP-I’ JUAJ T’JU REZISTOJ? Këto janë 3 këshillat që duhet ti dini – AlpeGossip
DËSHIRONI QË ‘MAKE UP-I’ JUAJ T’JU REZISTOJ? Këto janë 3 këshillat që duhet ti dini

DËSHIRONI QË ‘MAKE UP-I’ JUAJ T’JU REZISTOJ? Këto janë 3 këshillat që duhet ti dini

Asnjë vajze nuk i pëlqen kur ‘make up-i’ shkrin për shkak të diellit apo fshihet gjatë ditës. Nëse ju qëndroni me orë të tëra për të bërë ‘make up-in’, por është e vështirë që t’ju mbajë gjithë ditën, atëherë ju po shmangni disa gjëra shumë të rëndësishme. Më poshtë do të gjeni tre hapa të thjeshtë të renditura nga “Times of India” që grimi të rezistojë.

1.Përdorni një hidratues të mirë

Nivelit e hidratimit të lëkurës ndryshojnë shumë gjatë ditës, prandaj duhet të zgjidhni një hidratues të mirë nëse doni që t’ju mbajë ‘make up-i’.

2.Zgjidhni ‘primer-in’ e duhur

‘Primer-i’ i duhur ju ndihmon në ruajtjen e hidratuesit dhe e bën lëkurën më të butë dhe ju siguron se grimi juaj do të jetë rezistent gjatë ditës.

3.Mbylleni me pudrën

Që ‘make up-i’ t’ju qëndrojë në fytyrë duhet ta lyeni me pudër.