Varrosi mbetet i mbyllur në këtë vend nga ora 10:00 e mëngjesit deri në mbrëmje (FOTO/VIDEO) - AlpeGossip
Varrosi mbetet i mbyllur në këtë vend nga ora 10:00 e mëngjesit deri në mbrëmje (FOTO/VIDEO)

Varrosi mbetet i mbyllur në këtë vend nga ora 10:00 e mëngjesit deri në mbrëmje (FOTO/VIDEO)

Kohët e fundit ai po qëndron më shumë në Shqipëri sesa në Angli ku edhe jetonte. Varrosi e ka marrë shumë seriozisht muzikën dhe koncertet. Madje shpesh e shoqëron Noizyn në koncertet e tij. Por si e kalon kohën Varrosi kur është në Shqipëri? Një pjesë të mirë të saj mbyllet në studio por këtë herë ka thyer record. Që nga ora 10:00 e mëngjesit deri në mbrëmje vonë, Varrosi është mbyllur në studio. Me siguri gjatë kësaj kohe e ka finalizuar një projekt për verën.