FUNDET E GJATA TË VERËS 2019/ Modelet më të bukura që do të jenë trend (FOTO) - AlpeGossip
FUNDET E GJATA TË VERËS 2019/ Modelet më të bukura që do të jenë trend (FOTO)

FUNDET E GJATA TË VERËS 2019/ Modelet më të bukura që do të jenë trend (FOTO)

Fundet mbeten tejet të preferuara përherë: me to, mund të jesh elegante, seksi, casual, sport, flirtuese, apo edhe me pamjen„businessy”. Karakteristikë kryesore  e tyre mbetet për cdo rast, feminiliteti! Që në Lashtësi, e më pas në Mesjetë, fustanet dhe fundet ishin të vetmet veshje të mbajtura nga gratë ( në Skoci, në raste festash I mbajnë dhe burrat kiltet e tyre të famshme). Këtë verë, propozohen funde të gjatë prej:

Sateni

Me printe

Me pala dhe rrudha

Me lule

Me vija

Me kopsa dhe te care përpara