“GABIME FATALE”/ Këto janë FOTOT që po bëjnë xhiron e rrjetit – AlpeGossip
“GABIME FATALE”/ Këto janë FOTOT që po bëjnë xhiron e rrjetit

“GABIME FATALE”/ Këto janë FOTOT që po bëjnë xhiron e rrjetit

Kështu pra thuhet, se “kush punon edhe gabon”.

Por gabimet që do shihni më poshtë nga ustallarë ndërtimi janë gati të pafalshme; sepse janë dramatike dhe qesharake njëherësh.

Hidhini një sy galerisë virtuale dhe ju sigurjmë se do të “shkriheni” së qeshuri.