GËNJESHTRAT NË RRJETE SOCIALE/ Ja si të rinjtë MASHTROJNË miqtë e tyre virtual (FOTO) – AlpeGossip
GËNJESHTRAT NË RRJETE SOCIALE/ Ja si të rinjtë MASHTROJNË miqtë e tyre virtual (FOTO)

GËNJESHTRAT NË RRJETE SOCIALE/ Ja si të rinjtë MASHTROJNË miqtë e tyre virtual (FOTO)

Rrjetet sociale tashmë janë bërë pjesë e pandashme e përditshmërisë së shumicës së qytetarëve në mbarë botën, dhe çdo veprim që bëjnë mundohen ta dokumentojnë me fotografi të ndryshme që i shpërndajnë me miqtë. 

Megjithatë jo gjithçka që postojnë është ashtu siç duket në shikim të parë, pasi një gjë të tillë e dëshmojnë më së miri fotografitë e publikuara më poshtë. 

Fotografi Calob Castellon nga Calipatria e Kalifornisë, ka zbuluar truqet që i përdorin të rinjtë për të mashtruar miqtë sikur ata kanë vizituar disa vende, që në fakt as që ekzistojnë.