GETOARI U QETH TULLË/ Reagimin që bëri Marina nuk e priste asnjë - AlpeGossip
GETOARI U QETH TULLË/ Reagimin që bëri Marina nuk e priste asnjë

GETOARI U QETH TULLË/ Reagimin që bëri Marina nuk e priste asnjë

Getoar Selimi ditën e djeshme i habiti të gjithë me ndryshimin e papritur që bëri në pamje, duke qenë se prej kohësh e shihnim me pamje të njëjtë. Geti u shfaq i qethur zero dhe shkruante “refresh”.

Disave u pëlqeu ky look i reperit e disave i pëlqen më shumë Geti me flokë. Po Marina si reagoi kur e pa bashkëshortin kështu?

Siç duket Marinës i ka pëlqyer ky ndryshim dhe kjo shihet nga veprimi i moderatores.

Marina e ka pëlqyer foton e Getit ndërsa një koment nga ajo nuk kemi duke qenë se reperi i ka bllokuar komentet.