JENI KURIOZË TA DINI? Xhusepe i “Përputhen”: Ja pse s*ksi është më i mirë pas moshës 50 vjeç – AlpeGossip
JENI KURIOZË TA DINI? Xhusepe i “Përputhen”: Ja pse s*ksi është më i mirë pas moshës 50 vjeç

JENI KURIOZË TA DINI? Xhusepe i “Përputhen”: Ja pse s*ksi është më i mirë pas moshës 50 vjeç

Xhusepe, ish-konkurrenti i “Përputhen +40” ishte i ftuar sot në “Shqipëria live”, ku po diskutohej mbi jetën seksuale. Sipas Xhusepes seksi është më i mirë pas moshës 50 vjeç dhe ka arsye pse.

“Pas moshës 50 vjeç kisha më shumë dëshirë seksuale sepse i kisha punët në vijë. Seksi nuk do të kesh probleme në tru. Pas moshës 50 vjeç isha më i qetë, kisha rregulluar jetën time”, tha Xhusepe.