“MË MERR NË TELEFON O DEBIL…”/ Dalin mesazhet e Adës me Edin – AlpeGossip
“MË MERR NË TELEFON O DEBIL…”/ Dalin mesazhet e Adës me Edin

“MË MERR NË TELEFON O DEBIL…”/ Dalin mesazhet e Adës me Edin

Pas debateve në studio me Adën, Edi ka vendosur të bëjë publike mesazhet që ka shkëmbyer me të dhe i shkruan vazhdimisht duke i kërkuar që të flasin për diçka.

Ada tha se Edi e telefononte për t’i kërkuar taksi, ndërsa mohonte se i ka shkruajtur Edi. Por në bisedat mes tyre vihet qartë se kanë komunikuar dhe për ambientet që frekuentojnë.

Edi: Çdo mëngjes më shkruante dhe i kam të gjitha mesazhet

Ada: Ka qenë ky që më ka marrë.

Edi: Boll fake je dhe këtu do me dalë fake. Do me ti nxjerrë mesazhet?

Ada: Po nxirri. Më merrte në telefon më thoshte do më sjellësh një taksi.

Edi: Mos fol se e hupe fytyrën.

Ada: Nuk jemi takuar, thjesht kërkonte taksi Edi. Ky më ka marrë në telefon dhe i kam thënë për çfarë merr, por ishte arsye për të folur me mua. Qesh sa të duash se ke dhe takimin tim.

Arjani: Tek ty do vinte?

Ada: Jo. Më ka marrë vetëm për faktin se gjente arsye për të folur dhe i kam thënë gjete arsye për të folur. Ai më tha “Nuk tregon interes për mua.” Të shikon një publik i tërë dhe ke thënë të njëjtat gjëra për mua.

”Më merr në telefon o debil se dua të të them