Ajo është vajza e dy personazheve të njohur të artit shqiptar, Shpëtim Saraçi dhe Mira Konçi.

Quhet Era dhe pak njihet publikisht.

Prej disa vitesh Era studion në Amerikë në një prej universiteteve më të mira.

Përveç e zgjuar, ndër të tjera është edhe shumë e bukur.

Për këtë, mjafton të shohësh fotot e mëposhtme.