MENDOI SE KAMERAT ISHIN FIKUR/ Argjendi puth Mikelën në gjoks (FOTOT) – AlpeGossip
MENDOI SE KAMERAT ISHIN FIKUR/ Argjendi puth Mikelën në gjoks (FOTOT)

MENDOI SE KAMERAT ISHIN FIKUR/ Argjendi puth Mikelën në gjoks (FOTOT)

Argjendi dhe Mikela ishin tepër të afërt gjatë takimit të tyre, por diçka më shumë ndodhi kur mendonin se u fikën kamerat. Në një moment, Argjendit i erdhi një mesazh nga Ritvana dhe i tha Mikelës se kush i kishte shkruajtur.

Menjëherë pas mesazhit, u hodh në krahët e Mikelës duke i dhënë dhe një puthje në gjoks. Mikela e kalon me të qeshur këtë situatë duke i thënë: “Në një moment kaq romantik më kujton Ritën?”

Ndërsa në studio, Ritvana shpjegoi se i shkruajti Argjendit për fotografitë që kishin bërë pasi donte t’i postonte në rrjete sociale.