“Gëzuar ditëlindjen vëlla dhe idhull”. Djali i Presidentit Meta si rrallëherë në publik – AlpeGossip
“Gëzuar ditëlindjen vëlla dhe idhull”. Djali i Presidentit Meta si rrallëherë në publik

“Gëzuar ditëlindjen vëlla dhe idhull”. Djali i Presidentit Meta si rrallëherë në publik

Besari, djali i vetëm i familjes presidenciale ka vendosur të qëndrojë larg gjithë zhurmës
së mediave. Shfaqet rrallë në publik për të mos thënë fare. Po sot ndryshon puna. Sot
është ditëlindja e të atit dhe Besari e bëri një urim në rrjetet sociale ku edhe ndjekësit i
ka të kuzuar.
Në njërën ku kanë dalë të dy duke bërë gëzuar i shkruar: “Gëzuar ditëlindjen vëlla”, kurse në tjetrën, në momentin e qirinjve, e quan idhull.

Presidenti Meta këtë 24 mars feston 49-vjetorin e lindjes dhe familja e ka nisur festën që në mesnatë.