GILBERTA NDAHET NGA ILIRI/ Zbulon konkurrentin që po i fiton zemrën: Më ka pëlqyer… – AlpeGossip
GILBERTA NDAHET NGA ILIRI/ Zbulon konkurrentin që po i fiton zemrën: Më ka pëlqyer…

GILBERTA NDAHET NGA ILIRI/ Zbulon konkurrentin që po i fiton zemrën: Më ka pëlqyer…

Pas disa takime, ku publiku i ka pëlqyer si çift, Iliri dhe Gilberta duket se janë larguar nga njëri-tjetri. Gjatë pyetjeve të publikut, ajo tregon se “Kam filluar të konsideroj Samiun”.

Më tej, ajo kujton një nga momentet me të: “Më ka pëlqyer shumë përqafimi i Samiut”.

Ndërkohë, pas takimeve të njëpasnjëshme me Gilbertën dhe Lindën, Iliri zhvilloi takimin e parë me Linditën.

“U ndjeva shumë alegro, ndryshe nga takimet e mëparshme që ishin stresante”, tha ai.

Gilberta ndahet nga Iliri, zbulon konkurrentin që po i fiton zemrën:Gilberta ndahet nga Iliri, zbulon konkurrentin që po i fiton zemrën:Gilberta ndahet nga Iliri, zbulon konkurrentin që po i fiton zemrën: