Gjen restorantin e mbyllur, 3-vjeçari përpiqet të hajë pulën në poster dhe… (VIDEO) – AlpeGossip
Gjen restorantin e mbyllur, 3-vjeçari përpiqet të hajë pulën në poster dhe… (VIDEO)

Gjen restorantin e mbyllur, 3-vjeçari përpiqet të hajë pulën në poster dhe… (VIDEO)

A ka ndonjë gjë më të bezdisshme sesa të shkosh në një restorant dhe ta gjesh të mbyllur?

Mesa duket jo për Harvey Quesa nga Malasiqui në Filipine, i cili kishte mjaft oreks.

Ai fillonte të hante ushqim nga posteri. Në reklamën para restorantit ishte vendosur një pulë e pjekur.

Në video 3-vjeçari shihet teksa përpiqet të kapë pulën nga posteri për ta ngrënë. Momenti është filmuar nga familjarët e tij.