GJENI STILIN TUAJ NË KËTO TRENDE/ Si t’i kombinoni çizmet këtë dimër – AlpeGossip
GJENI STILIN TUAJ NË KËTO TRENDE/ Si t’i kombinoni çizmet këtë dimër

GJENI STILIN TUAJ NË KËTO TRENDE/ Si t’i kombinoni çizmet këtë dimër

Çizmet janë domosdoshmëri absolute në stinën e dimrit, kjo është e padiskutueshme. Ato janë praktike, të thjeshta për t’u veshur dhe janë të domosdoshme, sidomos në temperatura shumë të ulëta.

 

Por, çdo sezon ka gjithmonë diçka që e dallon nga një tjetër dhe kjo është e vërtetë edhe për çizmet, sepse në ditët tona çizmet me stil janë gjithmonë të dashura. (Në fund të fundit, të veshësh çizmet e zeza me një palë xhinse skinny dhe një pulovër, mund të bëhet e mërzitshme dhe një stil i përsëritur për një kohë të gjatë.)

Për këtë arsye, jemi rikthyer te street style për të marrë një dozë inspirimi për kombinimet e çizmeve në sezonin e ftohtë. Shikoni cilat janë stilet dhe kombinimet më të thjeshta, të cilat mund t’i aplikoni fare lehtë.