Gjërat që eksitojnë një mashkull në mënyrë të pavetëdijshme – AlpeGossip
Gjërat që eksitojnë një mashkull në mënyrë të pavetëdijshme

Gjërat që eksitojnë një mashkull në mënyrë të pavetëdijshme

Ka disa gjëra që i eksitojnë meshkujt dhe mund t’i kuptojmë, si për shembull: njerëzit e zhveshur, foto të njerëzve nudo, prekja nga një person i zhveshur ose të prekurit kur ai vetë është nudo.

Lista është e gjatë, por ama këto dihen sepse bëhen me vetëdije. Ka disa veprime, të pavetëdijshme, që e eksitojnë një mashkull. Të gjitha këto do t’jua themi më poshtë.

1.Kënga që i rikujton herën e parë (nëse nuk është i virgjër sigurisht).

2.Të nuhasë parfumin e partneres.

3.Të shohë papritmas një pjesë të trupit të tij të zhveshur në pasqyrë.

 

4.Kur partnerja vishet me fustan të kuq.

5.Kur partnerja e gërvisht në kurriz.

6.Të shtrihet në një shtrat me jastëk të larë e të parfumosur.

7.Kur partnerja vesh rrobat e tij në mëngjes.

 

8.Nëse partnerja di të luajë në kitarë.

9.Ta bësh të qeshë.

10.Të flasësh gjithë pasion për hobet e tua.