Gjërat që një mashkull duhet të ndalojë së bëri teksa puth! – AlpeGossip
Gjërat që një mashkull duhet të ndalojë së bëri teksa puth!

Gjërat që një mashkull duhet të ndalojë së bëri teksa puth!

Puthja është nga ato gjëra që supozohet të jetë mjaft tërheqëse, e bukur, intime dhe e kënaqshme.

Por dikush tjetër nuk mendon kështu dhe kjo vjen si pasojë e partnerit, i cili nuk është treguar mjaft “sensual” apo “i zoti” për të puthur.

Më poshtë do t’ju tregojmë se çfarë nuk duhet të bëjë një mashkull teksa puth. /Blitz.al/

Të futë gjuhën me tërë forcën

 

Thjesht ta lërë gjuhën “aty”

 

Ta përdorë gjuhën si një “ventilator”

 

T’i mbajë buzët e mbyllura

 

Ta mbulojë gojën e partneres me gojën e tij

Të kafshojë gjuhën fort