“KAM HEQUR DORË”/ Arjola për Ilir-Monika: T’i duash njerëzit… – AlpeGossip
“KAM HEQUR DORË”/ Arjola për Ilir-Monika: T’i duash njerëzit…

“KAM HEQUR DORË”/ Arjola për Ilir-Monika: T’i duash njerëzit…

Në një bisedë me Einxhel,Arjola ka folur për situatën e Ilirit dhe Monikës duke thënë se ajo ka hequr dorë nga zgjidhja e gjithë kësaj situate.

“Unë kam hequr dorë nga zgjidhja e kësaj situate.I kam qëndruar afër si njërit,si tjetrit,në momente shumë të vështira dhe shumë kritike këtu brenda.T’i duash njerëzit sinqerisht edhe t’i respektosh sinqerisht dhe të mos e vlerësojnë këtë gjë,ata janë të humbur jo unë”,u shpreh ajo.

“Ja thashë dhe Monikës sot,ja thashë dhe dje,unë kur ja dua të mirën një personi nuk çohem të flas për atë personin dhe as ta vë në vështirësi personin”,tha Einxhel.