Flet shkenca: Kjo është arsyeja e vërtetë se pse e duam kaq shumë seksin oral! – AlpeGossip
Flet shkenca: Kjo është arsyeja e vërtetë se pse e duam kaq shumë seksin oral!

Flet shkenca: Kjo është arsyeja e vërtetë se pse e duam kaq shumë seksin oral!

Pyetja qëndron: Pse e duam seksin oral? Sepse na pëlqen apo sepse është pjesë e lojës në shtrat?

Sipas një studimi të fundit, mund të themi se ka arsye dhe fakte konkrete se pse në fakt e duam seksin oral.

Kemi dëgjuar rëndom se ne njerëzit kemi një dëshirë të brendshme për seksin penetrues, sepse aty fshihet edhe qëllimi riprodhues, ndërkohë që seksi oral është krejt ndryshe dhe ka arsye krejt të ndryshme pse ndodh.

Shkencërisht, femrat pëlqejnë të dhurojnë seks oral sepse pjesa e sipërme e penisit të mashkullit i ndihmon ato të kenë një ndjesi njësoj sikur i kanë prekur mashkullit të tyre ADN-në. Gjithashtu kur ato kanë kontakt të drejtpërdrejt me spermën e mashkullit i ndihmon ato psikologjikisht që kur janë shtatzënë veza që do të mbajnë të mos u duket aspak si një pjesëz e panjohur.

Ndërkohë që për sa u përket meshkujve, është një arsye shumë sociale se pse ata bëjnë seks oral. Sepse nuk duan që femra e tyre t’i tradhtojë! Duke qenë se meshkujt mendojnë se femrat arrijnë një kënaqësi absolute kur marrin seks oral, ato nuk do të kenë arsye për ta tradhtuar më vonë mashkullin e tyre.

Dy shpjegime shumë të ndryshme, por njëkohësisht shumë domethënëse për ndasinë që kanë meshkujt dhe femrat si në mendime, ashtu edhe në veprimet që bëjnë edhe kur këto të fundit janë seksuale