GOCA MOS I BESONI! Këto janë gënjeshtrat më të shpeshta që thonë meshkujt – AlpeGossip
GOCA MOS I BESONI! Këto janë gënjeshtrat më të shpeshta që thonë meshkujt

GOCA MOS I BESONI! Këto janë gënjeshtrat më të shpeshta që thonë meshkujt

Gënjeshtrat e bardha nuk janë dhe shumë të dëmshme kur thuhen për arsye jo të mëdha, por për çfarë gënjejnë më shumë meshkuj? Me poshtë, sipas studiuesve, janë renditur arsyet më të shpeshta që meshkujt gënjejnë:

Gënjejnë për ndjenjat: Shumica e njerëzve përpiqen të jenë të pambrojtur, por disa ekspertë thonë se burrat mund të kenë një marrëdhënie veçanërisht të komplikuar në shprehjen e ndjenjave për shkak të karakterit që rrethi shoqëror ka vendosur për të qenit “burrë”.Një mënyrë e vetëmbrojtjes për mos të shprehur emocione dhe ndjeshmëri është mos tregimi i asaj që mendojnë në të vërtetë ose që ndjejnë

Performancën seksuale:  Është krenaria më e madhe e meshkujve ndaj dhe ato sa herë flasin për performancat seksuale kanë tendencën të gënjejnë ose të ekzagjerojnë. Mos merrni gjithnjë të mirëqenë atë që del nga goja e tyre.

Për gabimet që bëjnë: Askujt nuk i pëlqen t’i zhgënjejë njerëzit e dashur dhe të tregojë dështimet . Ndonjëherë ata do të gënjejnë  madje edhe për veten e tyre  për të zhvendosur fajin tek dikush tjetër por arsyeja nuk është e keqe sepse thjesht nuk duan t’ju zhgënjejnë dhe ndihen në faj.

Për lidhjet e mëparshme: Në një sondazh prej 2,000 njerëzish, u zbulua se 44%e meshkujve thanë se kishin gënjyer partnerët rreth marrëdhëniet të mëparshme. Pse? Për shkak se ata nuk duan të trembin një dashuri të re të mundshme, sipas gazetës britanike Metro. Për fat të keq, kjo është lloj i gënjeshtrës që mund të shkatërrojë besimin që në fillim

Gënjejnë për faktin se kanë nevojë për ju: Një nga gënjeshtrat më shkatërrimtare që tregojnë shkruan ish-gazetari dhe autori i librit Tor Constantino për Projektin The Good Men është ajo që nuk kanë nevojë për ju. “Kjo është gënjeshtra e” individualizmit të thyer ” dhe gënjeshtra më qesharake  sepse ne të gjithë kemi nevojë për dikë – ne jemi krijesa shoqërore që gjatë jetës krijojmë lidhje me persona të ndryshëm.