GUXIM DHE GJALLËRI/ Louis Vuitton prezanton koleksionin e ri dhe ja trendet që na "çmendën" - AlpeGossip
GUXIM DHE GJALLËRI/ Louis Vuitton prezanton koleksionin e ri dhe ja trendet që na “çmendën”

GUXIM DHE GJALLËRI/ Louis Vuitton prezanton koleksionin e ri dhe ja trendet që na “çmendën”

Ishte një sukses  dhe mbresëlënëse  shfaqja e dimrit të Nicholas Ghesquière për Louis Vuitton dhe mund ta kosiderojm si një ndër koleksionit më të mira të Vuitton.

Ghesquière  tha se ai ishte frymëzuar nga lagjevet që rrethonin “Pompidou” dhe nga  dizajni industrial të vetë ndërtesës, duke përfshirë skemën e saj të guximshme të ngjyrave primare.  Energjia e dizenjuesit  mund të ndihet në koleksion, një shumëllojshmëri e gjallë dhe rinore e mini skajeve të lëkurave dhe lëkurave të buta të bëra me rripa dramatikë ose gryka lëkure.

Gjithçka ishte e mahnitshme  dhe pa diskutim do të jenë disa nga trendet që do të shohim në vitin 2020. Shihni disa nga veshjet më të mira të koleksionit që keni për ti adhuruar.