HABIT STUDIMI/ Pohimi ekstrem: Personat që pijnë kafen e zezë janë psikopatë - AlpeGossip
HABIT STUDIMI/ Pohimi ekstrem: Personat që pijnë kafen e zezë janë psikopatë

HABIT STUDIMI/ Pohimi ekstrem: Personat që pijnë kafen e zezë janë psikopatë

Një studim i fundit i realizuar nga Universiteti i Innsbruck-ut në Austri ka nxjerrë një pohim disi ekstrem që nuk është pritur mirë nga të gjithë.

Sipas tyre personat që e pijnë kafen e zezë kanë shanse më të mëdha të jenë psikopatë ose sadistë.

Studimi është ndërmarrë tek 1000 të rritur, të cilët pijnë kafe të zezë çdo ditë dhe në testet e personalitetit kanë rezultuar pozitivë në tipet e karakterit të sipërpërmendura.

Ndërsa personat që preferojnë ta pijnë kafen me qumësht kanë tendencë të jenë të sjellshëm dhe më të butë si njerëz.