Hapuni pak të gjithë! Tani “gjyshi” Ylli Ndroqi ka mbesën të parën (FOTO) – AlpeGossip
Hapuni pak të gjithë! Tani “gjyshi” Ylli Ndroqi ka mbesën të parën (FOTO)

Hapuni pak të gjithë! Tani “gjyshi” Ylli Ndroqi ka mbesën të parën (FOTO)

Presidenti i “Ora News”, Ylli Ndroqi, është bërë gjysh i një mbese. Diora i është shtuar familjes Ndroqi. Djali i shtëpisë, Redoni dhe bashkëshortja e tij, Mariam, aktualisht drejtoreshë e “Ora News” janë bërë prindër.

Dasma e tyre, e realizuar në vitin 2016 u konsiderua si një nga më të mëdhatë e atij viti. Ishte kush ishte i pari në zemrën e gjyshit, tani u spostua. Diora e ka zënë vendin e parë që në orët e para të lindjes.