HARROJENI VIAGRAN/ Një gotë nga kjo pije dhe do të përjetoni ereksion më të fortë se kurrë – AlpeGossip
HARROJENI VIAGRAN/ Një gotë nga kjo pije dhe do të përjetoni ereksion më të fortë se kurrë

HARROJENI VIAGRAN/ Një gotë nga kjo pije dhe do të përjetoni ereksion më të fortë se kurrë

Ngrënia e disa ushqimeve të caktuara mund të jetë faktor kyç në zgjidhjen e problemeve të ereksionit.

Në mesin e këtyre ushqimeve gjendet edhe pija e zakonshme në mesin tonë – kafeja.

Ajo jo vetëm që nxit metabolizmin tuaj dhe përmirëson rrjedhën e gjakut tuaj, por gjithashtu mund t’ju bëjë që t’iu zgjatë më shumë ereksioni.

Një filxhan i nxehtë mund të nxit depot e yndyrës duke iu dhënë më shumë energji përgjatë natës.

Hulumtuesit nga Universiteti i Teksasit në Hjuston zbuluan se meshkujt që pinin dy deri në tre filxhanë kafe çdo ditë kishin më pak gjasa që të kishin probleme me ereksionin.