HARROJINI TAKAT E LARTA/ Këto janë sandalet që duhet të vishni këtë verë – AlpeGossip
HARROJINI TAKAT E LARTA/ Këto janë sandalet që duhet të vishni këtë verë

HARROJINI TAKAT E LARTA/ Këto janë sandalet që duhet të vishni këtë verë

Para se 2020-ta të ndodhte nuk ekzistonte një diskutim i tillë si “të blesh taka të larta apo jo”. E kishim të qartë gjatësinë e këpucëve tona, por ja që gjërat ndryshuan. Nga një vit i gjatë i kaluar me shapka shtëpie dhe atlete, roli i takave s’është ai i dikurshmi.

Me siguri e keni vënë re që prej kohësh në modë është taka “e shkurtër” dhe jo më kot trendi i ri i sandaleve të verës ka hequr dorë nga takat e larta. Normaliteti i ri kërkon prakticitet dhe stil në të njëjtën kohë, por për t’i plotësuar këto duhet fillimisht të ndihemi rehat! Pra, ju duhet diçka e mesme mes të sheshtave dhe këpucëve ta larta!

1.

Takat e larta harrojini: Që sot e tutje, do të veshim kështu

2.

Takat e larta harrojini: Që sot e tutje, do të veshim kështu

3.

Takat e larta harrojini: Që sot e tutje, do të veshim kështu

4.

Takat e larta harrojini: Që sot e tutje, do të veshim kështu

5.

Takat e larta harrojini: Që sot e tutje, do të veshim kështu

6.

Takat e larta harrojini: Që sot e tutje, do të veshim kështu

7.

Takat e larta harrojini: Që sot e tutje, do të veshim kështu

8.

Takat e larta harrojini: Që sot e tutje, do të veshim kështu

9.

Takat e larta harrojini: Që sot e tutje, do të veshim kështu

Burimi: Who What Wear