“Helikopteri që tregova në dokumentarin italian nuk ishte i imi”/ Oni Hysenbelliu zbulon të vërtetën – AlpeGossip
“Helikopteri që tregova në dokumentarin italian nuk ishte i imi”/ Oni Hysenbelliu zbulon të vërtetën

“Helikopteri që tregova në dokumentarin italian nuk ishte i imi”/ Oni Hysenbelliu zbulon të vërtetën

Pak kohë më parë, Oni Hysenbelliu ka bërë një dokumentar me një gazetar Italian, ku prezantonte jetën e tij luksoze. Por më së shumti ngjalli reagime helikopteri që Oni kishte përdorur për këtë dokumentar. Disa mendonin se ishte i tij e disa të tjerë.

Këtë aludim Oni ka vendosur ta sqarojë njëherë e mirë në Thumb . Ai është pyetur nga gazetarja nëse avioni ishte i tij, gjë të cilën e ka mohuar dhe ka thënë:

“Ai nuk është i imi ka qenë thjesht helikopteri që është marrë posacërisht për atë emision se ata e donin, por jam duke parë të blej një helikopter, por më shumë do të kisha dëshirë të blija një avion privat”