HIDHINI NJË SY! 10 filma që do t’ju çojnë me pushime direkt nga divani i shtëpisë – AlpeGossip
HIDHINI NJË SY! 10 filma që do t’ju çojnë me pushime direkt nga divani i shtëpisë

HIDHINI NJË SY! 10 filma që do t’ju çojnë me pushime direkt nga divani i shtëpisë

E ardhmja e udhëtimeve dhe e pushimeve verore akoma s’dihet kështu që nuk humbisni gjë nëse vizitoni botën nga divani i shtëpisë. Që udhëtimi virtual t’ju shijojë edhe më shumë ju sugjerojmë ta bëni përmes filmave. Të gjithë filmat më poshtë, përpos historisë shpalosin jashtëzakonisht bukur pamjet, kulturën, eksperiencën e një vendi të botës. Cilin do shihni sot, e zgjidhni ju.

#1. “Y Tu Mamá También” (2001) — Oaxaca, Mexico

10 filma që do t'ju çojnë me pushime direkt nga divani i

#2. “Amélie” (2001) — Paris, Francë

10 filma që do t'ju çojnë me pushime direkt nga divani i

#3. “Before Sunrise” (1995) — Vienë, Austri

10 filma që do t'ju çojnë me pushime direkt nga divani i

#4. “Thelma & Louise”(1991) — Amerikë

10 filma që do t'ju çojnë me pushime direkt nga divani i

#5. “Roman Holiday” (1953) — Romë, Itali

10 filma që do t'ju çojnë me pushime direkt nga divani i

#6. “Call Me by Your Name” (2017) — Italinë Veriore

10 filma që do t'ju çojnë me pushime direkt nga divani i

#7. “Lost in Translation” (2003) — Tokyo, Japoni

10 filma që do t'ju çojnë me pushime direkt nga divani i

#8. “Eat Pray Love” (2010) — Itali, Indi dhe Bali

10 filma që do t'ju çojnë me pushime direkt nga divani i

#9. “Under the Tuscan Sun” (2003) — Toskanë, Itali

10 filma që do t'ju çojnë me pushime direkt nga divani i

#10.”Mamma Mia! ” (2008) — Greqi

10 filma që do t'ju çojnë me pushime direkt nga divani i

Pushime të mbara!

/Anabel