HYNË NË “BIG BROTHER” SI NJË/ Ndahen Efi dhe Mikela, por biletën e kthimit e merr vetëm njëra – AlpeGossip
HYNË NË “BIG BROTHER” SI NJË/ Ndahen Efi dhe Mikela, por biletën e kthimit e merr vetëm njëra

HYNË NË “BIG BROTHER” SI NJË/ Ndahen Efi dhe Mikela, por biletën e kthimit e merr vetëm njëra

Efi ka kërkuar që të ndahet si konurrente veçmas nga Mikela, edhe pse ato hynë si një e vetme. Efi i ka thënë vëllit të madh se Mikela po i penalizon lojën.

Në një bisedë të dyja në dhomën e rrëfimit, ato kanë shprehur pakënaqësitë ndaj njëra tjetrës, deri në të bërtitura.

Efi: Më mir të mbaj përgjegjësi për veprimet e mia, se nuk e kontrolloj dot!

Por vendimin nëse ato do të ndaheshin , vëllai i madh ia la Mikelës, e cila tha se përderisa Efi e kërkonte këtë gjë ishte më e drejtë të ndaheshin.

Mikela: Besoj që do jetë më e drejtë të jemi të ndara, për mua do e dua njësoj dhe nuk e shoh kundra meje, por preferoj të jemi të ndara.

Ndërkohë bileta e fatit e cila mund të jetë vajtje-ardhje, dhe është vetëm një e tillë dhe Efi tha se atë do ta mbante Mikela.