PËRDORËN GJUHË FYESE DHE NUK RESPEKTUAN RREGULLAT/ Vëllai i Madh DËNON të gjithë banorët duke i… – AlpeGossip
PËRDORËN GJUHË FYESE DHE NUK RESPEKTUAN RREGULLAT/ Vëllai i Madh DËNON të gjithë banorët duke i…

PËRDORËN GJUHË FYESE DHE NUK RESPEKTUAN RREGULLAT/ Vëllai i Madh DËNON të gjithë banorët duke i…

Të gjithë banorët e shtëpisë së “Big Brother VIP 2” janë në nominim këtë javë, pasi Vëllai i Madh vendosi t’i ndëshkojë për gjuhën fyese, të papërshtatshme , dhe mos respektimin e vazhdueshëm të rregullave.