“KËRDISËN” NJË FERMË TË TËRË/ 3 burra arrestohen pasi kishin bërë s*ks me pela, lopë e kafshë të tjera – AlpeGossip
“KËRDISËN” NJË FERMË TË TËRË/ 3 burra arrestohen pasi kishin bërë s*ks me pela, lopë e kafshë të tjera

“KËRDISËN” NJË FERMË TË TËRË/ 3 burra arrestohen pasi kishin bërë s*ks me pela, lopë e kafshë të tjera

Tre burra janë vënë në pranga pasi dyshohet të kenë kryer marrëdhënie seksuale 9 pela, një lopë, një dhi si dhe disa qen.

Matthew Brubaker, 31 vjeç, Terry Wallace, 41 vjeç and Marc Measnikoff, 34 vjeç, u dënuan nga 20 deri në 41 vjet burg pasi kishin abuzuar për së paku 12 vjet rresht rregullisht me kafshët.

Sipas raportimit të mediave, ata detyronin një adoleshent që t’i mbante kafshët me zor ndërkohë që kryenin veprimet e pahijshme me to.

Tre abuzuesit e kafshëve u arrestuan pasi u denoncuan në polici nga adoleshenti që jetonte në pronë.

Avokati i qarkut Clearfield, William Shaw, tha se ky ishte një nga rastet më ekstreme të abuzimit me kafshë që ai kishte trajtuar.

Ai shtoi se fëmija që jetonte në atë pronë ishte marrë në paraburgim për t’u mbrojturn sepse nuk kishte asnjë dyshim se ai ishte abuzuar seksualisht.