I DINIT? Ja 9 gjërat që bëjnë femrat, pas të cilave meshkujt çmenden – AlpeGossip
I DINIT? Ja 9 gjërat që bëjnë femrat, pas të cilave meshkujt çmenden

I DINIT? Ja 9 gjërat që bëjnë femrat, pas të cilave meshkujt çmenden

Të gjithë e dinë se një nga gjërat më të mira që mund të bëni për ta çmendur atë totalisht është t’i tregoni asetet tuaja, por kur bëhet fjalë për veprimet (ndonjëherë të pavetëdijshme) që ju bëni pas së cilave ai nuk reziston dot?

Ja 9 prej tyre.

Luani me flokët

Meshkujt e adhurojnë kur ju luani me flokët tuaj pa vetëdije. Kur përshkoni gishtat mes flokëve apo kapni një cullufe dhe përdridhni atë mes gishtave, i bëni të humbin ndonjëherë kontrollin ndaj jush.

E “përdorni” për t’iu ngrohur në shtrat

Kur mbështilleni pas tij, sigurisht që e adhuron.

Kafshoni buzën

Ai iu dashuron kur iu shikon teksa kafshoni buzën e zhytyr në mendime.

Kur shtriqeni

Nuk e kemi fjalën për pozat e jogas, por kur shtriqeni pas një kohe të ulura dhe tregoni një pjesë të mirë të trupit tuaj fantastik.

Kur jeni të entuziasmuara për diçka

Ai adhuron t’iu dëgjojë kur flisni për diçka plot me pasion.

Era juaj e parfumit

Apo era juaj e shampoos, e çmendin sa herë I ndjen tek ju apo diku tjetër, pasi e kujtojnë veçanërisht për ju.

Buzëqeshja juaj

Vetëm thjesht kur buzëqeshni e bëni të lumtur.

Kur qeshni me të madhe

Nëse jeni të lumtura dhe e merrni jetën me pozitivitet atëherë edhe ai do të jetë i lumtur!