I futi duart tek të pasmet gjatë transmetimit direkt, e ftuara flliq moderatorin e njohur - AlpeGossip
I futi duart tek të pasmet gjatë transmetimit direkt, e ftuara flliq moderatorin e njohur

I futi duart tek të pasmet gjatë transmetimit direkt, e ftuara flliq moderatorin e njohur

Një ngjarje jo fort e këndshme ka shkaktuar reagime jo të mira tek publiku, pasi gjatë një transmetimi direkt moderatori i njohur filmohet duke i futur duart tek të pasmet të ftuarës së tij.

Ndërkohë që ishin duke diskutuar, Louis Walsh e kishte vënë dorën tek të pasmet e Mel-B dhe fillon ta fërkojë. E vënë në siklet, e ftuara ka ndaluar bisedën e të ftuarve të tjerë dhe ka treguar me duart e ngritura lart gjestin e moderatorit.

“Thjesht po kujdesesha për të”, ka thënë menjëherë Walsh, i cili hoqi me shpejtësi duart nga të pasmet e saj.