I gjithë Instagram-i është fiksuar pas këtij fundi dhe jo më kot! (FOTO) – AlpeGossip
I gjithë Instagram-i është fiksuar pas këtij fundi dhe jo më kot! (FOTO)

I gjithë Instagram-i është fiksuar pas këtij fundi dhe jo më kot! (FOTO)

Nuk e dimë nëse e keni vënë re, por këto kohë i gjithë Instagram-i është fiksuar pas këtij fundi. I gjatë deri mbi gju, material mëndafshi që derdhet në trup dhe flirtues si asnjë fund tjetër!

Siç mund ta shihni, është lehtësisht i kombinueshëm dhe vishet çdo orë të ditës.

Ideal për një darkë elegante.

Printi i leopardit do të na ndjekë gjithmonë…gjithmonë!

Mëndafsh i bardhë ju bën të ndiheni thjesht hyjnore!

Ose kaq misterioze dhe e thellë sa këto ngjyra!