I kemi parë mamanë, por këtë herë Rita Ora na prezanton me gjyshen. Vendoseni ju nëse i ngjajnë (FOTO) - AlpeGossip
I kemi parë mamanë, por këtë herë Rita Ora na prezanton me gjyshen. Vendoseni ju nëse i ngjajnë (FOTO)

I kemi parë mamanë, por këtë herë Rita Ora na prezanton me gjyshen. Vendoseni ju nëse i ngjajnë (FOTO)

Rita Ora arrin ta kthejë çdo këngë në hit ndaj jo më kot edhe njihet në mbarë botën.

Këngëtarja është më origjinë shqiptare dhe emri i vërtetë i saj është Merita Sahatçiu,e cila së fundmi na njohu me një tjetër anëtar familjeje. Me gjyshen e saj. Nëse me mamanë janë kopje të njëra-tjetrës, vendoseni ju nëse ngjan edhe me gjyshen.