Valbona Halili është një këngëtare shumë e sukseshme por gjithashtu edhe një nënë e përkushtuar.

E ftuar në emision Ditë e Re në Ora News, ajo rrëfeu se ia del të menaxhojë punën dhe familjen duke organizuar gjërat.

Valbona Halili: “Të jesh nënë do të thotë të jesh heroinë. Kush më njeh thotë se Valbona i bën të gjitha dhe jam kam dalë më së miri. Me pak organizim, lodhje dhe përkushtim për familjen, fëmijët ia del.”