KARANTINA E VIP-AVE/ Nga kërcimi me macen deri tek shkrimi i një teksti këngësh. Ja si ishte dita e tyre (FOTOT) – AlpeGossip
KARANTINA E VIP-AVE/ Nga kërcimi me macen deri tek shkrimi i një teksti këngësh. Ja si ishte dita e tyre (FOTOT)

KARANTINA E VIP-AVE/ Nga kërcimi me macen deri tek shkrimi i një teksti këngësh. Ja si ishte dita e tyre (FOTOT)

Si çdo ditë edhe dita e sotme i ka gjetur VIP-at me ide te reja per tu vënë në “jetë” gjate karantinimit.

Disa nga VIP-at kanë vendosur ta kalojnë ditën duke u stërvitur, duke kënduar e duke u argëtuar në mënyra të ndryshme që kjo karantinë të kalojë sa më mirë në shtëpi dhe duke shtyrë kohën sa më bukur.

AlpeNews.al ju sjell disa nga momentet e sotme të karantinimit të VIP-ave se çfarë kanë bërë ata në shtëpinë e tyre.