I KENI? Bikinit e stilit “retro” janë rikthyer fuqishëm në modë (FOTO) – AlpeGossip
I KENI? Bikinit e stilit “retro” janë rikthyer fuqishëm në modë   (FOTO)

I KENI? Bikinit e stilit “retro” janë rikthyer fuqishëm në modë (FOTO)

Tashmë nuk ka rëndësi mosha. Bikinit trupore janë rikthyer fuqishëm duke u bërë kështu sinonim i modës në plazh. Por edhe ato të ndara kanë pësuar ndryshime në formë, duke u bërë më të hapura dhe më seksuale. Femrat që e pëlqejnë modën e vjetër, bikinit retro janë një tjetër alternativë. Megjithatë e rëndësishme është, që të zgjidhni atë ju bënë të ndodheni më komode.