I rrethuar nga gazetare seksi, po shikoni sa elegante është gruaja e Shakohoxhës – AlpeGossip
I rrethuar nga gazetare seksi, po shikoni sa elegante është gruaja e Shakohoxhës

I rrethuar nga gazetare seksi, po shikoni sa elegante është gruaja e Shakohoxhës

Është një nga gazetarët më të dashur sportiv, por edhe një personazh televiziv shumë i këndshëm. Dritan Shakohoxha tashmë është bërë një figurë po aq popullore sa sporti që ai komenton, futbolli. Në programet e sportit ku ai ftohet, është gjithnjë i rrethuar nga vajzat e bukura, të cilat janë gazetare sportive.

Ndërkohë, në koncertin e fundit në Pallatin e Kongreseve, ne patëm mundësi të shohim nga afër bashkëshorten e tij, Mirandën, një zonjë shumë elegante dhe me linja të bukura. Duken me të vërtetë shumë bukur bashkë.