I SHKATËRRUAN KOLEKSIONIN E FILMAVE PORNO/ Djali ngre padi ndaj prindërve – AlpeGossip
I SHKATËRRUAN KOLEKSIONIN E FILMAVE PORNO/ Djali ngre padi ndaj prindërve

I SHKATËRRUAN KOLEKSIONIN E FILMAVE PORNO/ Djali ngre padi ndaj prindërve

Luftë në një familje në Amerikë në qytetin e Michigan, ku një 29-vjeçar ngriti padi ndaj prindërve pasi ata shkatërruan koleksionin e tij me filma porno.

Sipas Daily Star, 29-vjeçari e kishte filluar  koleksionin e tij në 2016 dhe kishte një dhomë plot me DVD të filmave porno dhe ‘sex toys’ .

Prindërit e 29-vjeçarit shkatërruan koleksionin e tij pasi ai ishte shumë i varur dhe gjatë gjithë kohës punonte për të blerë filma të rinj.

Djali 29-vjeçar i ka denoncuar prindërit për vjedhje dhe shkatërrim të pronës personale. Tani ai i kërkon një shpërblim prej 29 mijë dollarë.