IA THOT NË SY AMARALDOS/ Valbona: Këtu ty nuk të duan se të shohin si lojtar të forte! – AlpeGossip
IA THOT NË SY AMARALDOS/ Valbona: Këtu ty nuk të duan se të shohin si lojtar të forte!

IA THOT NË SY AMARALDOS/ Valbona: Këtu ty nuk të duan se të shohin si lojtar të forte!

Pas dy debateve të bëra me Armaldon duket se Valbona është ndjerë e lënduar. Armaldo i është gjendur pranë dhe i ka premtuar se nuk do të bëjë me debat me të.

Valbona: Po ju që e votuat lider, po këto e bënë të dalë në nominim. Këtu ty nuk të duan sepse të shohin për lojtar të fortë. Ose I ke bezdis dhe iu ka humbur besimi.

Amos dhe Olta: Është lojë! Dikush do të nominohet, nuk do të rrish dot!

Valbona: Po ja më hoqi mua, e pashë dhe te video, thoshte “ja Bona më ka nominu”.