INSTIKTI MËMËSOR/ Gjuha e trupit të Meghan Markle dhe Kate Middleton zbulon të njëjtën gjë – AlpeGossip
INSTIKTI MËMËSOR/ Gjuha e trupit të Meghan Markle dhe Kate Middleton zbulon të njëjtën gjë

INSTIKTI MËMËSOR/ Gjuha e trupit të Meghan Markle dhe Kate Middleton zbulon të njëjtën gjë

Meghan Markle dhe Kate Middleton kanë mënyra të ndryshme të të ndjekuri rregullat e familjes mbretërore, megjithatë duket se gjuha e tyre e trupit ndaj fëmijëve të porsalindur zbulon të njëjtat gjëra për to. Fillimisht, sipas “Cosmopolitan” mënyra se si Kate dhe Meghan mbajnë fëmijët e tyre tregon instiktin mëmësor. Në fotot e para, si Meghan ashtu dhe Kate, i mbajnë vogëlushët e tyre shumë pranë gjoksit, duke treguar kështu një dashuri për to.

Meghan dhe Kate e mbajnë kokën e bebeve drejtuar nga bashkëshortët e tyre dhe sipas specialistëve të gjuhës së trupit, kjo tregon se ato duan që të gjithë të përfshihen. Në momentin kur baballarët e tyre marrin fëmijët në krahë, kjo ndodh sepse duan që mamatë të ndihen sa më rehat. Pavarësisht kësaj, ndryshe nga Kate, Meghan ka vendosur ta mbajë familjen e saj sa më larg mediave