Ish-deputeti pranon: “Kam bërë pornografi fëmijësh!” – AlpeGossip
Ish-deputeti pranon: “Kam bërë pornografi fëmijësh!”

Ish-deputeti pranon: “Kam bërë pornografi fëmijësh!”

Pornografia e fëmijëve ështës një nga krimet më të dënuara në të gjithë globin.

Jo vetëm marrëdhënia, por edhe posedimi i materialeve me përmbajtje të tillë dënohet me ligj.

Ama, një ish-deputet amerikan nuk e ka aspak problem të pranojë që ka kryer dhe posedon materiale të shumta të pornografisë me fëmijë.

Andrew Craig Sustaira, 31 vjeç, u shfaq para gjyaktës së Distriktit Jugor të Teksasit dhe pranoi çdo akuzë që prokuroria kishte sjellë në dorën e gjykatësit.

Ish-deputeti i Teksasit ishte akuzuar si një rrezik për komunitetin e zonës sepse kishte dyshime që politikani merrej me veprimtari të errët dhe të jashtëligjshme.

Ai pritet të dënohet nga 15 në 30 vite burg për ngacmim seksual të një fëmije dhe minimumi 10 vite të tjera për posedim të materialeve pornografike me fëmijë.

Gjithashtu Andrew do të marrë edhe një gjobë prej 250,000$. Vendimi do të jepet në 6 qershor.