“ISHTE AKSIDENT”/ Mevlani thumbon Sindin: Kjo ka bërë puthje shkarasi me të gjithë kurse kur desha unë bënte interesante – AlpeGossip
“ISHTE AKSIDENT”/ Mevlani thumbon Sindin: Kjo ka bërë puthje shkarasi me të gjithë kurse kur desha unë bënte interesante

“ISHTE AKSIDENT”/ Mevlani thumbon Sindin: Kjo ka bërë puthje shkarasi me të gjithë kurse kur desha unë bënte interesante

Vazhdojnë debatet nëPërputhem mes Sindit dhe mevlanit.

Vonesa një orëshe në takim e Mevlanit ka nxehur Sindin e cila e quajti Mevlanin të pa edukatë.

Debati në studio

Mevlani: i kam mbledh të gjitha nga pak, kjo ka bërë puthje shkarasi me të gjithë kurse kur desha unë bënte interesante,

Sindi: ishte aksident ore ti

mevlani: Ua po sa të vdekur pati

Sindi: Ti mund të ma shprehje këtë më parë

mevlani: po ja po ta them

Sindi: unë të prita një orë, bashkë me gjithë stafin, si të duket ty kjo

Mevlani: jemi njerëz me halle

Sindi: Po të na kishe thënë