E PAPRITUR! Luizi, Kiara dhe Efi në televotim, njëri nga të tre del sot – AlpeGossip
E PAPRITUR! Luizi, Kiara dhe Efi në televotim, njëri nga të tre del sot

E PAPRITUR! Luizi, Kiara dhe Efi në televotim, njëri nga të tre del sot

Dea Mishel ka patur mundësinë sot të çojë në televotim 3 banorë. Ky avantazh për Dean erdhi pasi ajo fitoi lojën me pyetje që Vëllai i madh u bëri banorëve pak ditë më parë. Dea zgjodhi që të çojë në televotim 3 persona, Luizin, Kiarën dhe Efin.

Ajo u shpreh se me këta tre banorë nuk ka patur komunikim të mirë dhe ia kanë marrë mirësinë për dobësi. Kështu, Luizi, Kiara dhe Efi janë në televotim dhe njëri prej të treve sonte del nga shtëpia.