NË MËNYRË NATYRALE/ Zbuloni metodën më të mirë për qerpikë të gjatë – AlpeGossip
NË MËNYRË NATYRALE/ Zbuloni metodën më të mirë për qerpikë të gjatë

NË MËNYRË NATYRALE/ Zbuloni metodën më të mirë për qerpikë të gjatë

Nëse ju keni qerpikë shumë të shkurtër ose shumë të hollë këto këshilla për të përshpejtuar rritjen e qerpikëve tuaj vetëm për disa javë ndoshta ju vijnë në ndihmë:

Vazelina ose vaji i ricinit
Vazelina është një produkt i mrekullueshëm për qerpikët. Ajo është një simulator shumë i mirë i rritjes së qerpikëve.

 

Aplikoni vazelinën tek qerpikët e sipërme njëlloj si peneli, pasi t’i keni pastruar mirë ato. Lëreni vazelinën gjatë gjithë natës të veprojë dhe në mëngjes pastrojini mirë sytë. Duke e përsëritur këtë çdo ditë, qerpikët tuaj do të jenë shumë shpejt më të trashë dhe më të gjatë.
Në mënyrë të ngjashme, ju mund të përdorni vajin e ricinit në vend të vazelinës.