NUK PËRMBAHET ALBI/ I dedikon status Mikelës, por puth në qafë Tolën – AlpeGossip
NUK PËRMBAHET ALBI/ I dedikon status Mikelës, por puth në qafë Tolën

NUK PËRMBAHET ALBI/ I dedikon status Mikelës, por puth në qafë Tolën

Në punatën e sotme të ‘Përputhen’ u transmetua takimi i Albit me Tolën. Fillimisht, Tola u ndje e zhgënjyer sepse Albi kishte bërë një status dedikuar Mikelës.

Statusi: “Ajo nuk është si të gjithë të tjerat, por duhet të jesh mashkull i duhur për të nxjerrë të vërtetën brenda saj.”

Tola nuk e priti aspak mirë dhe tentoi të mbante qëndrim, por nuk ia doli. Albi i dhuroi një puthje në qafë, duke e zbutur situatën.

Pavarësisht se i tha që u mërzit, Tola u afrua me Albin duke harruar thuajse gjithçka kishte ndodhur para pak minutash.